Borde?!

Sociala medier visar bilder från resor, god mat, umgänge med nära och kära, träning och så mycket roliga saker som sker nu på sommaren i semestertider.

Jag borde njuta av solen, borde hänga i lekparken, borde gå en promenad, borde sysselsätta Basti med roliga lekar, borde träna, borde laga nyttig mat, borde plocka undan hemma, borde umgås med vänner och borde bada. Av alla dessa borden har jag gjort precis ingenting idag. Jag har i stort sett legat i soffan hela dagen tillsammans med Basti förutom en tur till affären för att köpa mjölk och en glass. Vi åt pizza och har varken rört på mig hemma eller plockat undan så det ser ut som en bomb har slagit ner i Bastis leksakslådor. Vi har förvisso läst en hel del böcker idag och Bamsetidningar som Basti uppskattat och vi har vattnat blommorna tillsammans samt sovit väldigt nära varandra i soffan ett par timmar mitt på dagen.

Jag har med andra ord en stor utvecklingspotential om jag bara tar tag i något av alla borden. Hoppas ni andra har det skönt i sommarvärmen och njuter av den tillsammans med nära och kära. Imorgon börjar min första vecka med jobb 50 %, dvs jobba varje dag för första gången sedan Basti blev sjuk.

En reaktion på ”Borde?!

  1. Jag tror att värmen påverkar nog också till orken och ni har gjort mysiga saker. Basti verkar vara på så glatt och charmigt humör😊 Hoppas det går bra att gå upp i arbetstid😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s