Vad vi behöver stå ut med

”Mamma vill inte, snälla mamma” det är ord jag tyvärr fått höra många gånger men måste ändå fortsätta för det finns inga alternativ. Det handlar om allt från att byta plåster, sätta sond, ge lavemang, sätta nål och ta stick i fingret. Det är orättvis att Basti och andra barn ska behöva gå igenom detta. Det är även en fruktansvärd känsla som förälder att behöva om och om igen vara tvungen att hålla fast sitt barn och upprepa att jag älskar dig, det går fort och tyvärr måste vi göra det, vet att det gör ont och det är ok att vara ledsen. Jag har skrivit om detta tidigare men känslan som kom imorse när det först var dags för lavemang och när det var klart var vi tvungna att byta Bastis tejp dessutom innan vi kunde åka hem. När vi sedan kom hem såg jag allt som behövde fixas så jag började med att torka, dammsuga och torka golven trots att jag vet att det inte är något jag måste göra. Tänk om allt sådant var fixat när man kom hem från sjukhuset.

Idag har Ajabajacancer startat en insamling för att vi ska kunna bidra till ett bättre stöd för familjerna som drabbas av barncancer på olika sätt men även för att ge endel till Barncancerfondens forskning för att vi vill att alla barn ska klara sig från cancer. Om du vill bidra eller dela vår insamling till andra som kan vilja bidra finns den på zohero.com där ni även kan starta egna insamlingar åt Ajabajacancer. Jag hoppas att så många som möjligt vill bidra och vi är väldigt tacksamma för samtliga bidrag oavsett storlek.

En reaktion på ”Vad vi behöver stå ut med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s