Batterier nere på rött

Vi lever för stunden utan planering när det är möjligt och försöker samla energi. Vi blir kvar på landet så länge som det är möjligt innan vi måste lämna blodprov inför onsdagen. Jag förstår att det påverkar vår omgivning när vi inte bestämmer saker förrän i sista stund och ibland ändrar planer men det är inte för att vara ”elaka” vi gör så utan för att ”överleva”. Vi måste ta hänsyn till Bastis ork men även vår egna. Energin är något som vi behöver fylla på när möjlighet ges. Våra kroppar är som batterier och om man jämför med mobilens nivåer med grönt, gult och rött känns det som mitt batteri är nere på rött även om det innebär att det finns några procent kvar. Jag vill inte vara såhär trött hela tiden, vill orka allt jag gjorde tidigare och inte göra min omgivning besviken, men samtidigt måste jag lyssna på kroppen och allt syns inte på utsidan eller när man umgås med andra människor. Jag märkte i tisdags påväg från läkaren hur jag uppfattade det som jag gick lika snabbt som jag brukar men blev passerad av andra vilket inte är vanligt för mig. Det kändes som man snabbspolade folket som passerade men var nog bara så att jag inte gick så snabbt som jag trodde, det är en märklig och väldigt ovanlig känsla för mig.

Basti var en modig kille igår vid badet. Först vågade han inte sätta ner fötterna i vattnet men sedan släppte det och han började gå runt när han höll någons händer. Det var roligt att se den utvecklingen för honom på bara någon timme. Vi får se vad dagen har att erbjuda när det blir dags för årets andra bad för Basti.

2 reaktioner på ”Batterier nere på rött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s