Kan livet vara enkelt?

Tröttheten är ständigt närvarande, jag sover och vi har fått hjälp med Basti men ändå är jag så trött hela tiden. Nu har vi varit väldigt aktiva i två dagar så det kanske är det som tar ut sin rätt men det är så påtagligt att jag aldrig är pigg som jag upplevde tidigare. Vi får försöka ta det så lugnt det går med Basti och hoppas att det blir bättre.

Igår skulle vi försöka lämna prover på Sophiahemmet men då de envisades med att proverna var tvungna att tas i armen, vilket vi aldrig gjort tidigare, var det bara att vänta tills idag istället. Nu har jag försökt lämna prover vid två olika ställen med Basti förutom vid Nya Karolinska utan framgång. När man vill försöka hitta sätt som förenklar har det blivit tvärtom varenda gång så nu tänker jag inte försöka mer utan köra på Karolinska som vi vet fungerar även om det var lång kö idag. Ibland önskade man bara att livet vore lite enkelt med vissa saker.

2 reaktioner på ”Kan livet vara enkelt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s