Börja planera måbrasaker

Igår var jag och träffade min sjukgymnast för att utvärdera det som varit med yogan och det som väntar. Efter det samtalet kom jag fram till att jag efter sommaren ska besöka ett yogacenter och testa ”riktig yoga” för att få tiden för mig själv samt försöka samla energi. Den andra saken jag tog tag i igår var umgänge med vänner som jag verkligen uppskattar och mår bra av men som blir av alldeles för sällan. Det är svårt att få ihop livet med allas olika tider när man har barn och även innan vi hade barn var det svårt att få till tid med vänner. Nu bestämde jag att om fler tycker det är en bra idé kan man ha en stående AW varje månad och så får de som vill komma dyka upp. Jag hoppas det blir av och att många kan komma. Sedan saknar jag även tjejmiddagar och som möhippan som jag var på där vi bara satt och pratade och skrattade tillsammans ett gäng tjejer. Jag hoppas även kunna genomföra sådant i höst.

Idag var vi i Vaxholm med mina föräldrar och det var riktig sommar med havet och sol samt massa kakor. Basti som hade en vit tröja åkte därifrån med en grå efter att ha lekt i sanden och letat efter stenar. Han fick vara barn precis som alla andra barn i hans ålder och det enda som skilde honom från dem var sonden. Det värmer i hjärtat när han är en busunge samtidigt som jag såklart ändå försöker lära honom vad som är rätt och fel.

En reaktion på ”Börja planera måbrasaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s