Semester

Detta är första sommaren sedan 2007 som jag inte har betald semester på sommaren. Innan dess hade jag jobbat alla sommarloven från att jag var ungefär 13 år. Det är ett eget val då jag måste försöka tänka på vad som är smartast för oss just nu. Men när jag ser allas semesterresor och hör om deras planer blir jag lite avundsjuk. Även om jag inte jobbar många timmar i veckan är det mer än ett heltidsjobb med Basti. Det märkliga är att om jag skulle ha semester på sommaren i år skulle det inte innebära någon större skillnad egentligen då vi ändå är med Basti dygnet runt och styrs av hans läkarbesök och behandlingar. Imorgon blir det nya blodprov för att se hur hans värden är, på tisdag veckan efter ska vi till Huddinge för att koppla på en blodtrycksmätare som ska mäta hans blodtryck i 24 timmar och veckan efter det blir det provtagning på måndagen med efterföljande sövning och 24 timmars cellgifter på onsdagen. Men jag ska inte klaga för tänk på alla de som måste spendera hela sommaren på sjukhuset, vi kan ju ändå hitta på saker emellan när vi vill och orkar.

Basti vaknade vid sextiden imorse och ville då ha mjölk och pasta. Eftersom jag var väldigt trött gav jag honom detta i sängen tillsammans med plattan så kunde jag slumra jämte honom i sängen. Tacksam över att han accepterar detta och inte krävde att vi skulle leka.

Under gårdagen kändes det som Basti inte var på topp och vi var mycket inne men mellan fotbollsmatcherna gav vi oss iväg på en cykeltur som Basti ändå uppskattade. Direkt när vi kom hem sedan ville han sitta på sitt rum igen med plattan. Han brukar vilja sitta i soffan med oss så vi får se om detta bara var en dag på rummet eller om han kanske tröttnat på oss så han vill ha egentid.

2 reaktioner på ”Semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s