Blir inte som man tänkt

Vi började dagen med att göra god frukost och fixa matsäck till dagens utflykt som vi hade planerat till Skansen. Det var länge sedan vi åt mysig frukost tillsammans hela familjen och det påminde mycket om livet innan Basti kom då helgfrukostar var långa och gärna framför en bra serie. Vi kände oss väldigt duktiga som fixade smörgåsar att ta med oss mm. Sedan när vi nästan var klara blev Basti väldigt trött så Micke gick och la sig med honom. Detta resulterade i att de somnade i hans rum och jag i soffan så våra planer för dagen blev inställda kan man säga eftersom vi alla sov i tre timmar. Så skönt ändå att kunna tillåta sig att sova och inte bli stressad över att dagen passerar utan att vi lyckades genomföra vår plan med utflykt. Imorgon kanske vi kan göra en utflykt istället.

2 reaktioner på ”Blir inte som man tänkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s