Konsert

Att få komma in i en värld där verkligheten försvinner för en stund är helt underbart. Det kallas kanske att fly men jag kallar det för återhämtning. Några timmar på en fantastisk konsert som hade allt fick mig att glömma hur trött jag är och Bastis kortisonhumör. Jag var bara jag i min egna fantasivärld utan krav och måsten.

Jag önskar att jag tar med mig lite av det som jag såg på scen idag för framtiden. Hur ett par kan komplettera varandra, stötta varandra och lyfta varandra till något mycket bättre. Trots sina motgångar i livet och relationen gäller det att kämpa mot den visionen. Nu kanske man inte kan jämföra sig med superstjärnor men lärdomen kan man ändå ta med sig. När personerna i en relation inte mår bra var för sig medför det ofta stora utmaningar i relationen tillsammans. Vi kämpar med detta varje dag men förhoppningsvis lyckas vi nå visionen och med hårt jobb behålla oss där.

Jag kommer även ta med dessa timmar som ett bra minne när jag behöver fylla på med energi. Senaste veckorna har jag varit fruktansvärt trött och mitt minne som brukar vara väldigt bra har svikit mig. Är så tacksam för denna tid för energipåfyllning både på kort och lång sikt.

2 reaktioner på ”Konsert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s