Midsommardagen

Vi startade dagen med att ta febern som vanligt. Idag började den med 38.2 men redan efter 15 minuter hade den gått ner till 37.8 så vi kunde stanna kvar på landet. Det är skönt med miljöombyte när vi i vanliga fall är mycket hemma och inte får åka långt bort från stan.

Basti vaknade ändå väldigt pigg och pratglad. Munnen gick i ett och han ville få uppmärksamhet för att vi andra skulle vakna. Han är så gullig när han pratar och beskriver saker samtidigt som hans uttryck är speciella ibland, man undrar vart han snappat upp de orden och uttrycken tidigare. Eftersom han umgås med många olika vuxna och är som en liten svamp vad det gäller att dra till sig kunskap så är det kanske inte så konstigt.

Han har sedan varit trött till och från men sov en stund i vagnen. Det är roligt hur han ena stunden säger att han är hungrig för att därefter bli trött och då vill han att vi drar ner suffletten på vagnen innan han somnade direkt.

2 reaktioner på ”Midsommardagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s