Glad midsommar

För sex år sedan på midsommarafton var vi på Ljusterö för första gången tillsammans. Det var en magisk dag med mycket skratt och värme. Jag minns hur vi stod under björken när han plötsligt sa att han älskade mig för första gången. Då kunde jag inte föreställa mig att vi sex år senare skulle vara här tillsammans med vår son. Även om vi var här en sväng även förra året så är detta första året vi här är tillsammans med honom hela midsommarafton. Det har hänt mycket sedan förra året.

Vi var nere när midsommarstången restes idag men Basti var inte ett dugg intresserad utan vill oftast ligga i vagnen eller i soffan tillsammans med sin platta. Han har inget tålamod och vill ofta bli buren, hade önskat att han slapp må så här dåligt utan fick njuta som många andra barn får göra en dag som denna.

Vädret idag är typisk svensk midsommar och vår sillunch skulle kunna varit tagen från reklamen då man fick leva med regnskurarna. Fram med kuddarna och sedan kom en regnskur så tillbaka med kuddarna. Därefter bestämde vi oss för att äta ute eftersom det var sol en stund, men när vi sedan skulle börja äta kom en regnskur, som tur var så var parasollet uppe som skyddade de flesta av oss och största delen av maten. Sedan droppade det regnvatten i huvudet på någon och i maten, var inte optimala förutsättningar men det bjöd på många skratt vilket var skönt. Nu får vi se vad resten av dagen bjuder på och hur det går med Basti.

En reaktion på ”Glad midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s