VM

Härligt att Sverige vann idag! Var inte en jätte bra match med är resultatet som räknas, särskilt i ett VM med så få matcher. Jag och Micke tittade på matchen medan Basti lekte med farmor då ingen av de var jätte intresserade av fotbollen. Det är fullt ös på Basti emellanåt och då leker han mycket med sina olika figurer och bilar, han har en livlig fantasi.

Imorgon ska vi till Huddinge sjukhus för att kontrollera hans blodtryck och se om han måste fortsätta med blodtrycksmedicinen. Vi ska även försöka ta urinprov på morgonen men känns inte som det kommer gå så bra med tanke på vår historik tidigare från akuten eftersom vi inte lyckades. Är det någon som har några tips på hur man tar urinprov av blöjbarn?

2 reaktioner på ”VM

  1. När Nea skulle lämna urinprov för ett par år sedan la de ett vanligt trosskydd i ett par trosor, sen väntade vi och kramade kisset ur trosskyddet när hon kissat…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s