Trötthet

Hur kan jag vara så trött? Igår var vi inne hela dagen och tittade på fotboll medan Basti lekte eller sov. Tror att vi behöver sådana dagar emellanåt, men trots det så är jag ändå väldigt trött. Känner mig uttråkad och utan energi. När jag funderar på det var det liknande för fyra veckor sedan vilket jag tror kan ha att göra med Bastis kommande behandling i veckan och då man inte vet hur han kommer reagera med biverkningar efter behandling på onsdag och efterföljande kortisonbehandling. Tror det tar mer energi och kraft än jag egentligen förstår.

Tankarna snurrar återigen om varför vi hamnade här och hur det påverkar vårt liv. Även om vi försöker leva så normalt som möjligt går det inte att komma ifrån det faktum att vi inte har ett normalt liv, vad nu det innebär. Att behöva oroa sig för hur han mår och ta feber två gånger per dag i samband med att vi ger mediciner är bara en liten del som skiljer sig från de flesta andras vardag med småbarn. Att vara hemma tillsammans hela med Basti hela tiden vore skönt att slippa. Jag är så less på detta och då är det nästan två år kvar av behandlingen, vill bara vakna upp ur denna mardröm för att fortsätta livet där vi var i oktober med vissa mindre förändringar. Vill planera en sommarsemester tillsammans med familjen utan att behöva ta hänsyn till behandlingar och provtagningar mm. Jag vill bara ha ett liv utan cancer.

3 reaktioner på ”Trötthet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s