Hundbesök

Vi har Frans på besök ett par dagar då det kan vara mysigt med djur här hemma för Bastis skull. Innan han blev sjuk hade vi en katt som heter Maya och som Basti älskade men kärleken var inte besvarad. Maya har det mycket bättre hos en annan kvinna nu där hon får all uppmärksamhet och Basti fortsätter att säga Maya istället för katt. Vi kände både för hennes skull och vår att det tyvärr inte fungerade att hon bodde kvar här. Då jag har haft katter och hundar sedan jag flyttade hemifrån i stort sett känns det ganska tomt hemma utan djur.

Jag hade inte gått med Frans i koppel tidigare och är van vid schäfrar, vilken skillnad det är! Jag är lite rädd för att trampa på honom eller köra på honom med vagnen, men har gått bra hittills förutom första promenaden då jag hade med mig vagnen och Basti ville själv gå. Han gick åt ena hållet och Frans hittade ett tuggummi så jag släppte vagnen som då började rulla iväg. Just då kändes det som att det här kommer aldrig funka, men efter det ögonblicket har det gått bra. Sedan vill inte Frans gå ut och gå särskilt mycket utan mest ligga inne och mysa.

I natt sov jag, Basti och Frans i Bastis säng och innan alla kom till ro trodde jag aldrig att vi skulle få sova då Basti inte vill ha Frans för nära då han ligger och fiser. Men tillslut fann Frans sin plats runt mitt huvud på håret och Basti ville sova på mitt lår, precis som jag var en kudde.

Basti har varit trött och grinig ett par dagar så det ska bli intressant att se hans värden idag då vi ska till sjukhuset för att ta prover när han vaknar.

2 reaktioner på ”Hundbesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s