Bra dag med Grönan

Igår hade vi en bra dag! Efter att ha jobbat på förmiddagen åkte jag hem för att vila lite innan jag och Basti mötte upp Micke i stan. Vi gick från Odenplan till Vasaparken där vi köpte några jordgubbar som vi åt på en liten filt i gräset. Basti sov så jag och Micke kunde sitta och prata om livet en kort stund innan vi begav oss på en promenad mot stan och Skeppsholmen. Vi tog båten över till Grönan där Basti fick åka några karuseller. Det var en kvinna vid en karusell som lät Basti testa fem stycken olika djur på karusellen så de åkte runt, runt tills Micke blev för snurrig. Underbart att se den glädjen hos Basti och den givmildheten hos kvinnan vid karusellen, sådan personal ger verkligen en positiv bild av Grönan och gör att vi kommer tillbaka samt rekommenderar andra att åka dit.

Är väldigt tacksam för att vi har möjligheten att ge Basti besök på Grönan och Skansen eller andra ställen då vi fått årskorten genom Ellas hjältar vilket gör att det inte kostar något för oss. Det är inte så många barn som har det på det sättet att man kan göra spontana besök som vi gör, men det man ska komma ihåg är att det som Basti helst vill är att träffa sina kompisar på förskolan. Han pratar ofta om dem men tyvärr är det svårt att få till regelbundna besök där med tanke på att Basti sover väldigt länge på förmiddagarna, sedan sover barnen på förskolan och sedan är det oftast dags för Basti att sova.

En reaktion på ”Bra dag med Grönan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s