Sova tillsammans med barn

Basti ville inte somna i sin säng igår efter ett dygn på landet så han skulle sova mellan mig och Micke. Jag vaknar efter någon timme och märker att denna lilla människa kan ta enorm plats i sängen dör jag och Micke ligger på varsin kant så att vi nästan trillar ner. Jag förstår inte de som tycker att det är mysigt med barn i sängen. Ibland får man en fot i ansiktet eller i ryggen och sedan en snyting av en hand som flyger. Jag älskar min lilla kille men jag behöver också sova.

Nu har klockan passerat 10 och han sover fortfarande så gott. Somnade förvisso inte förrän efter midnatt men har sovit hela natten i vår säng. Jag märker hur han ibland är påväg att vakna men då letar sig ett ben eller arm mot min kropp och när han fått kontakt börjar han suga intensivt på nappen igen så det låter som en blinkers i en bil samtidigt som han somnar om hårdare igen. Vi får se när vi kommer upp idag och vad denna dag har att erbjuda oss. Hoppas ni alla har en bra måndag!

En reaktion på ”Sova tillsammans med barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s