Hektiska dagar

Genom bilder och ord i sociala medier kan man skapa en bild av sin vardag som inte stämmer överens med verkligheten till fullo. Igår vid 16.30 kom vi äntligen hemifrån efter en dag i soffan. Vi gick till Skansen där vi åkte upp med Bergbanan och därefter åkte vi ett litet tåg bland djuren och de gamla byggnaderna. Då Basti inte ville titta på firandet från Sollidens scen bestämde vi oss för att gå över till Gröna Lund. På vägen dit blev vi stoppade av polisen eftersom kungafamiljen skulle passera med häst och vagn. Försökte förklara för Basti att det var en kung, drottning och prinsar och prinsessor som passerade oss men han brydde sig inte utan tyckte bara hästarna var lite roliga. Därefter kom vi in på Grönan där det var lite folk så Basti och Micke åkte en karusell. Men det var enda karusellen han ville åka då för han ville hellre äta popkorn. Allt detta utspelade sig på ungefär 1,5 timme men om man kollar i våra sociala medier ser det ut som vi hade en väldigt händelserik dag. Jag har sagt det förut men återigen bevisas det att sociala medier är inget man alltid ska köpa rakt av.

Men sociala medier är även positivt, som allas engagemang när Vargis försvann igår kväll mellan Grönan och Stureplan. Han är ännu inte återfunnen men mitt inlägg sprids på Facebook och Instagram om ute Vargis. Hjälp oss gärna sprida informationen och håll ögonen öppna efter Vargis om ni rör er mellan Grönan och Stureplan.

Idag var det återigen dags för behandling på sjukhuset. Sjukresan kom som vanligt inte utan efter en timme fick vi boka en egen taxi. En timme efter utsatt tid kom vi sedan fram till sjukhuset där man skulle sätta nål i porten för att kunna ta prover inför sprutan i benet med behandlingen.

Jag var tyvärr tvungen att gå till jobbet mitt i allt detta och då blev Basti helt förtvivlad. Han klamrade sig fast i mitt hår och skrek så att han tappade andan. Det är fruktansvärt att behöva bända bort sitt barn när man egentligen bara ville vara kvar på sjukhuset under de kommande timmarna.

Efter några timmar på jobbet gick jag med mina kollegor till ett kök där vi lagade en buffé tillsammans. Det är roligt att träffas i annan miljö än jobbet men känner att jag nu är helt slut och vill bara sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s