Nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag och jag kommer ihåg förra nationaldagen som det var igår. Tänk att ett helt år har gått och vad mycket som hänt som man aldrig i sin vildaste fantasi kunde föreställa sig. Då spenderade vi dagen på Gärdet för att titta på nationaldagsgaloppen, vi såg nog inte så mycket av galoppen utan blev mer tagna av hur mycket folk det var där. Jag gillar folkfester och när det händer saker. Minns att vi hade med oss en filt och hur Basti sprang runt där bland filtarna innan han landade på vår filt med en stor glass.

Idag får vi se om Basti orkar gå till Gärdet eller om vi hittar på något annat. Finns även en risk eller chans hur man nu ser det att vi är hemma hela dagen beroende på hans energi. Igår satt han i soffan fram till 16, men sov 2-3 timmar också, för det var vad han orkade. Han satt i pyjamas och kollade på sin platta samtidigt som han blandade pasta med godis och mjölk. Men vi tillät att det var så för då kunde även vi bara slappa i soffan trots att vi kanske borde fixat annat men energin fanns inte där. Vi skulle åkt till Skansen eller Grönan men blev en tur till stan på kvällen för att äta middag. Är skönt att tillåta oss ha det så även om jag ibland får dåligt samvete över att jag inte sköter hushållssysslorna här hemma bättre med tanke på tiden vi spenderar hemma. Jag jobbar dock med att slå bort de tankarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s