Glittrande ögon

Han är trött trots att han sovit tre timmar på förmiddagen. Han kurar upp sig i soffan och vill fortsätta sova men vill ha mig nära. Jag ger honom en eskimåpuss och när han tittar på mig glittrar hans ögon. Det är som att hela hans ögon är fulla av små diamanter som lyser upp när han tittar på mig och vill gosa. Hela hjärtat fylls av kärlek till denna lilla kille, visste inte innan jag fick barn att man kunde uppleva sådan kärlek. Jag är så tacksam för att vi fått denna charmiga lilla killen i vårt liv. Han är en liten clown och ett busfrö men så fylld av kärlek att det är svårt att motstå hans charm.

Idag träffade vi en vän till Micke och hennes dotter. Basti var blyg till en början men sedan sprang han och kittlade henne för att få uppmärksamhet då han ville leka. De har träffats vid ett tillfälle tidigare då jag inte var med och det var så skönt att höra att hon såg en annan energi hos Basti idag än då för några månader sedan och att Basti inte är lika svullen i ansiktet längre. När någon utifrån berättar vad de ser får man perspektiv på livet man lever i varje dag vilket är skönt ibland. Det känns som det går framåt för Basti även om vi har en lång väg kvar så blir det lättare med nya och gamla vänner i våra liv som finns där för oss.

En reaktion på ”Glittrande ögon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s