Brunch och maraton

Vilket engagemang och folkfest det är med Stockholm maraton. Jag är sjukt imponerad av alla som kommer i mål efter dessa 42 km. Varje år tänker jag att nästa år ska jag springa för kan de kan jag, men är inte säker att jag har disciplinen som krävs inför och under loppet. Extra imponerad är jag av Marie som inte nog med att springa maraton även engagerar sig för andra och gör skillnad genom sitt engagemang. Årets Stockholm maraton blev det för Basti och andra barn med cancer som hon ville hjälpa genom att springa för Ajabajacancer. Att orka med detta trots allt annat som pågår i livet är imponerande och hon är en stor förebild för mig. Vi ville visa vårt stöd för Marie idag genom att heja på henne runt loppet men tyvärr missade vi henne trots att vi tyckte att vi var smarta som laddat ner appen och hade koll på henne via gps. Vi höll Basti vaken för att han skulle kunna ge henne den där High-five som de pratade om på sjukhuset, men tyvärr kunde vi inte genomföra detta.

Innan vi begav oss ut på stan för att heja på alla började vi dagen med att cykla till Haga Forum där Barncancerfonden Stockholm Gotland bjöd på brunch, ansiktsmålning och clowner. Även där finns det fantastiska personer som engagerar sig för barnen med cancer och deras familjer. Att få vara en del av engagerade människor är väldigt givande och ensamma kan vi inte göra så mycket men tillsammans blir det starka krafter, särskilt när man får stöd av omgivningen på olika sätt.

2 reaktioner på ”Brunch och maraton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s