Fredagsmys och bestyr

Dammsugaren har fått stå i sitt skåp väldigt lång tid och dammråttorna har blivit tjocka av alla matrester på golvet och fläckarna har gett golvet ett nytt mönster. Jag har lyckats blunda för detta då orken inte funnit där för att fixa även om jag inte mått bra av att se detta och försökt förtränga det efter bästa förmåga. Efter ett möte på jobbet idag fick jag tillslut nog och tog fram dammsugaren, plockade ur diskmaskinen, torkade av lite på ytor och sedan torkade jag golvet. Jag hann dock inte byta om för då visste jag att det fanns en övervägande risk för att jag inte skulle få det gjort idag heller. Detta innebar att jag fick städa i kjol och vit blus. Blev ingen bra städning men bättre än tidigare i alla fall, hoppas jag.

När jag var klar lade jag mig i soffan och då kom min älskade Basti och kröp upp hos mig. Han gosade med sitt huvud i mitt ansikte och mitt hår. Han luktade och sa ”mamma luktar gott”, den energin och kärlek jag kände från honom i det ögonblick är svår att beskriva. Allt skedde på hans egna intiativ vilket är helt underbart.

När vi låg där i soffan hörde Basti barnen från dagis och hur de började spela musik varpå Basti sprang till balkongen för att titta på de andra barnen som lekte på gården. Den avundsjuka blicken han har när han ser barnen tillsammans hoppas jag vi snart kan råda bot på genom att hälsa på förskolan oftare samt leka med andra barn.

En reaktion på ”Fredagsmys och bestyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s