Psykolog

Idag var min sista gång hos psykologen för den här perioden, känns som det har varit givande att ha någon att bolla sina tankar med, få perspektiv på saker samt lite verktyg att använda när det känns som huvudet kokar över av olika tankar och känslor. Mitt främsta verktyg för att hantera livet är att prata med andra har jag kommit fram till och att vara rak och ärlig mot min omgivning om hur jag mår samt mina begränsningar för tillfället. På det sättet kommer det bli bäst för alla enligt min psykolog.

När jag kom hem idag gick vi en runda i solen så himla skönt. Om man hade sluppit myggen hade det varit ännu bättre. Basti somnade under promenaden då han jagat troll innan och råkade bada i vattenskulpturen på torget där vi bor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s