Väntan

Nu väntar vi på att Bastis resultat hamnar under 0,2 och man mäter resultatet var 6e timme. Förhoppningsvis har han haft under 0,2 vid två tillfällen vid 16 idag. Fram tills dess ska vi få lite besök och få tiden att gå.

Han vill inte äta så mycket igen så vi får se om det behövs sondmatning. Det är hela tiden en avvägning som ska göras och där vi som föräldrar får känna efter vad vi tror är bäst vilket inte alltid är så lätt. Efter all vätska han fått senaste dagarna har han dock gått upp i vikt i vart fall så än är det ingen fara.

När vi åkte hit plockade jag ner en väska med leksaker till Basti som han inte lekt med på ett tag vilket gjorde att det blev som helt nya saker för honom. Nu är det därför pyjamashjältarna för hela slanten på sjukhuset och jag har lovat honom en Ugglis när han kommer hem, vi kör med mutor ibland vilket man kanske inte borde. Han verkligen leker med dessa små dockor och har sådan fantasi vilket är skönt att se. Även ladugården, parkeringshuset och slottet här på avdelningen är favoriter. Skönt det finns leksaker som bryter av tv-tittandet lite.

En reaktion på ”Väntan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s