En dag som flyter förbi

Allt rullar på som det ska på sjukhuset. Är en dag som bara ska passera och den har hittills varit väldigt lugn. Vi har inte haft några besök men däremot träffat clownerna och målat med pysselbyrån, det gör att tiden går lite fortare. Hammarby fotboll skulle kommit på besök, men de dök inte upp av för mig okänd anledning.

Jag undrar hur det blir nästa högdos i juli då antagligen lekterapin och alla aktiviteter har semesterstängt. Då gäller det att själva aktivera på bästa sätt och hoppas att han klarar sig från infektioner i sommar så att vi slipper vara här mer än nödvändigt på sjukhuset. Jag förstår att personalen behöver ha semester men vissa saker önskade man fanns året om för tyvärr tar inte cancern semester utan finns där varje dag oavsett årstid och högtidsdagar.

Idag vid 16 tiden har Basti haft cellgifter i 24 timmar så då är det dags att koppla från det och endast ha vätskedropp. När koncentrationen sedan kommit under 0,2 får vi åka hem så det blir antingen imorgon kväll eller på lördag förmiddag. Än så länge har Basti mått bra så vi får hoppas att det håller i sig.

2 reaktioner på ”En dag som flyter förbi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s