Trötthet

Tröttheten har varit närvarande de senaste dagarna och idag är det lite jobbigare än vanligt. Vi hade många planer sista dagen innan några dagars behandling på sjukhuset, men vi är alla helt slut så det blir inget av de planerna utan vi är bara hemma. Trots att solen skiner ute och ljuden från barnen på förskolan når oss då vi är inne vill inte Basti gå ut. Han ville sova men kom inte till ro förrän jag plockade in lite tvätt i maskinen, då somnade han på badrumsmattan.

Den glädjen och energin han haft senaste veckorna finns inte där lika närvarande sedan i söndags. Han orkar kortare stunder men sedan vill han sova eller kolla på plattan i soffan. Kanske inte är så konstigt att han också blir påverkad inför kommande behandling då han hör oss prata om det. Jag undrar vad han egentligen tänker då det är svårt att veta när han är så liten även om han är ganska verbal och duktig på att uttrycka sig. Han har de senaste veckorna pratat om att han är sjuk och har cancer. Han har även lekt att en orm har cancer. Detta får mig att fundera ännu mer på vad han tänker och känner kring allt med cancern. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s