Bröllop

Igår tittade jag på delar av det kungliga bröllopet från London då jag tycker att det är så underbart att fira kärleken. Micke tog då upp att det är synd att man inte gifter sig flera gånger med samma person för att den dagen är oftast fantastisk. Jag minns vår bröllopsdag som om det vore igår trots att det i augusti är fem år sedan, men det var en perfekt dag på alla sätt och vis som jag tar med mig resten av livet. Jag minns alla förberedelser som ledde fram till denna dag då jag kände mig som en prinsessa och fick umgås med våra nära och kära. Även idag får jag en varm känsla inombords av att tänka på det och önskade att man kunde göra om det. Men vissa saker som är extremt bra är svårt att göra om utan att bli besviken då man inte kommer upp till samma nivå som första gången. Vi får nog helt enkelt hitta andra saker att fira och hoppas att vi blir bjudna på andra personers bröllop i framtiden för att få en liten glimt av detta underbara med bröllop samt drömma oss tillbaka tillsammans med hjälp av alla underbara foton från den dagen.

2 reaktioner på ”Bröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s