Vårda relationer

Relationer måste vårdas för att växa och utvecklas till något bra. Detta gäller alla relationer oavsett om det gäller kärlek, vänskap, familj eller arbete. Vi utsätts för nya prövningar hela tiden där det gäller att ta sig igenom de tillsammans för att inte utvecklas åt olika håll vilket sliter på relationen och utsätter den för risken att spricka. Precis som en ballong som fylls med luft tål relationerna en viss påfrestning innan de spricker.

Idag har jag vårdat mina relationer på jobbet genom att ha handledning tillsammans med en grupp kollegor. Vi var raka och ärliga mot varandra om hur vi upplever saker och ingen arbetsplats är perfekt utan det finns alltid utvecklingsmöjligheter. Tycker att det var givande att komma bort från arbetsplatsen och ge varandra den tiden tillsammans då vi har mycket att lära av varandra och om varandra.

Idag har jag vårdat mina relationer till tidigare kollegor genom att möta upp dem på en AW. Att möta många välkända ansikten och få en uppdatering om vad som händer i deras liv är givande. Jag märker dock att jag fortfarande har svårt att prata om annat än cancer och Basti, men jag jobbar på det för att inte trötta ut min omgivning totalt då jag vill bli fortsatt inbjuden till AW och möten med vänner. Man spenderar mycket tid med sina kollegor och vissa får man en närmare relation med än andra. Det är väldigt viktigt för mig med kollegor att kunna prata med om livets små och stora saker, sådana kollegor som blir nära vänner efter ett tag. Jag hoppas kunna spendera mer tid tillsammans med er.

Idag har jag blivit påmind om att vårda min relation med Micke då jag tyvärr hört om krossade kärleksrelationer. Vi kämpar varje dag med att se varandra och utvecklas tillsammans men vissa perioder är det väldigt tufft. Det är lätt att ifrågasätta sin relation när livet inte är på topp och det finns lite tid och energi. Jag hoppas verkligen att vår ballong aldrig ska spricka utan att vi låter den pysa med jämna mellanrum genom att vårda relationen och finna tid för varandra. För vår skull och för Basti ❤️

En reaktion på ”Vårda relationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s