Fokus

Återigen slås jag av vilka blandade känslor jag har inombords. Har haft en underbar dag i solen med mycket lek och skratt. Basti har busat med Elsa genom att leka affär, café, haft vattenkrig och hoppat i studsmattan. Att se honom leka så bra med henne värmer i mammahjärtat, även om de är ganska busiga båda två är det underbart att de två orkar och har den lusten att busa trots allt de tvingats gå igenom. Elsa har kommit en längre bit in i behandlingen och när man hör deras resa inser man att vi har ganska lång väg kvar.

Påvägen hem fick jag från olika håll höra om hur andras liv kan eller har förändrats på positiva sätt och blir så glada för deras skull. Kan dock än en gång fastna i tankar om varför är det inte vi som kan få de positiva sakerna i livet och lite framgång istället för att behöva sätta livet på paus vad det gäller jobb och liknande. Jobb och pengar är inte allt, som jag skrivit om tidigare, men när det händer saker som gör att man inte får fatta besluten själv är det lätt att fastna i negativa tankar trots att jag bara borde vara glad för det vi har. Vem får möjligheten att spendera så mycket tid med sitt barn? Vem får njuta av försommardagar mitt i veckan utan att behöva jobba? Vem får driva nya utmanande projekt för välgörenhet? Det är väl de frågorna jag ska fokusera på när de negativa tankarna kommer över mig.

En reaktion på ”Fokus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s