Resa och friskkonto

Mitt flöde i sociala medier översvämmas av bilder från världens alla hörn från människor som reser med familjen, som par, med vänner eller ensamma. Det är solresor, träningsresa och besök i storstäder som blandas om varannat. När jag sitter hemma är jag avundsjuk på dessa resor trots att jag och Micke var iväg i våras. När möjligheterna senare ges med tanke på tid och ekonomi hoppas jag komma iväg på en träningsresa med mina vänner för att samla energi på ett annat sätt än vad jag är van vid. Jag hoppas någon vill följa med mig när det blir aktuellt.

Det finns många globala mål till 2020 som ska uppnås. Vi har ett eget mål till sommaren 2020 vilket är en friskresa med Basti. Tänk att få åka iväg hela familjen till ett ställe som har Lollo och Bernie eller Bamse, det är något att längta till då jag tror det är bra med framtida mål för att ta sig över mållinjen av detta maraton. Det är många föräldrar som jag har pratat med som har samma mål för sina familjer efter avslutad behandling för att få lite mer krafter och ladda om för att komma tillbaka till vardagen där andra utmaningar väntar. För att kunna genomföra detta har vi nu ett friskkonto som ska användas till en resa 2020 och vi hoppas att kunna fylla på detta vid exempelvis födelsedagar. Det gäller att leva i nuet och njuta av varje ögonblick samtidigt som vi behöver framtida mål för att våga blicka framåt och ha någonstans att sträva.

2 reaktioner på ”Resa och friskkonto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s