Välgörenhet

Att vakna upp en söndag och upptäcka att jag har meddelande från någon som tänker på Basti är en väldigt bra start på dagen. Att denna person sedan säger att hon vill göra något för att uppmärksamma barn som är i Bastis situation är fantastiskt. Blir så rörd av alla som vill bidra oavsett sätt, bara att tanken finns där och att man uttrycker det berör mig djupt. Ensamma är det få som kan uträtta underverk men tillsammans där alla bidra med något, då kan det ske stora saker som verkligen gör skillnad för andra personer. Var inte rädda för att höra av er om ni har idéer eller om ni vill bidra för att stödja Ajabajacancer eller andras föreningar för har man planer så ska man försöka förverkliga dem och hjälpa på de sätt man kan. Jag vet att efter Bastis diagnos har jag blivit mycket bättre på detta och även upplevt vilken skillnad allas kraft gör. Ibland kan hjälpen bestå av att dela ett inlägg i sociala medier för att upplysa andra och ibland kan man hjälpa med några kronor även om ekonomin inte är bra kan småsummor tillsammans med flera andras pengar bli något stort. Ibland tänker jag att typ 10 kr inte gör någon skillnad i en insamling men tänk om alla som tänker så ger 10 kr då blir det snabbt mycket pengar. Att ”bara” berätta för den eller de man upplever gör något bra direkt eller på annat sätt kostar inget men den positiva känslan som förmedlas får oftast ringar på vattnet.

Efter en väldigt intensiv vecka har vi en lugn dag hemma idag. Basti har fått väldigt mycket nya intryck de senaste dagarna och även vi så då är det skönt att bara koppla av samt tömma tvättkorgen som fyllts på så att den svämmar över. Medan Basti sover nu på eftermiddagen passar jag på att sitta på balkongen och trots att solen aldrig når vår balkong är det mysigt att bara sitta och vara här utan några krav.

En reaktion på ”Välgörenhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s