Fixat balkongen

Är inte van vid att gå upp tidigt men idag hade vi tid att passa igen då Basti skulle göra ultraljud av njurarna. Både sköterskan och läkaren kände igen Basti sedan tidigare och läkaren mindes att sköterskan hade förväxlat Vargis med en igelkott, är imponerad av hennes minne då hon måste träffat massor av barn sedan vi var där senast. Undersökningen gick bra även om Basti inte ville prata med dem och till en början inte lägga sig ner på britsen, men han fick sitta till en början och titta på Hitta Nemo vilket han gick med på. De smörjde in honom med uppvärmd gel och undersökte med ultraljudsapparaten. Därefter gick han med på att lägga sig på rygg så de även kunde kolla framifrån och från sidorna. Nu får vi vänta på resultaten. Efter undersökningen gick vi upp till avdelningen där vi mötte ett par clowner men Basti var blyg inför dem idag så det var bara när mormor bar honom som han vågade gå till clownerna för han ville gärna ha en ballongkanin.

Därefter blev det den obligatoriska resan med mina föräldrar till Ikea. Vi köpte lite småsaker till balkongen innan vi åkte för att köpa blommor till balkongen. Det blev superfint ute på balkongen med lite färg av blommorna och lite örter i någon kruka som jag hoppas Basti ska gilla.

Vi gick en promenad på kvällen och kan inte annat än att glädjas åt att vi bor där vi gör så att vi mötte får och hästar på vår promenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s