Kolmården

Vilken dag! Vet inte om jag eller Basti hade roligast. Han är nog på gränsen till att vara för liten för att uppskatta djuren ordentligt. Han ville mest äta glass, pommes och korv om och om igen och det var väldigt roligt med kottar och kråkor som flög bland djuren i parken. Då känns det väldigt lyckat när det kostar en hel del pengar att besöka Kolmården. Basti var vaken under hela besöket mellan 10 och 17 vilket ändå måste vara ett gott betyg. När det var dags för delfinerna satt han helt stilla och pratade varken om att sova eller mat, han trodde dock att det var hajar till en början.

Jag tyckte att det var häftigt att åka linbanan över alla djuren. Att se djuren leka och verka ha det bra medan vi åkte över dem var spännande. Aporna är spännande att titta på då de är så kloka och starka, de lekte och busade med varandra. Även alla söta djurbebisar var mysiga att titta på.

Efter att ha passerat många djur som Basti vägrat kolla på gick vi förbi en lekplats som han givetvis ville leka i. Sådana saker vi har hemma var alltså mer intressant än alla djur och att gå till Bamse. Då tiden går väldigt fort när man har roligt fick jag bära bort en skrikandes Basti till Bamsevärlden som han inte alls gillade först. Men då han såg att det fanns Bamseteater på en scen blev det mycket bättre. Därefter körde vi Bamses bilar och besökte Bamses hus, det var super mysigt. Vi avslutade dagen med att krama Bamse med vänner, trodde jag i alla fall.. Men Basti tyckte de var lite läskiga så han ville bara klappa dem på händerna och var supernöjd med detta. På vägen hem höll han låda några mil i bilen men sedan somnade han snabbt efter en toppendag ❤️

3 reaktioner på ”Kolmården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s