Lyckotårar

Så mycket känslor efter gårdagens alla bilder och fina texter i flödena på sociala medier. Vid flera tillfällen kände jag hur det kom tårar, tänk vad många människor både som vi känner väl och de vi aldrig träffat som tänkte lite extra på oss igår. Dessa bilder och texter ska jag ta fram när allt känns lite extra jobbigt för att påminna mig om att vi är inte ensamma och det är många som vill hjälpa.

Under gårdagen fick jag kontakt med en mamma till ett barn på samma förskola som Basti som visade sig vara vår granne och nu hoppas vi att barnen kan leka tillsammans då Basti inte kan vara så mycket på förskolan. Det var även en tjej som jag skrivit med på sociala medier som föreslog att vi skulle träffas så hon fick leka med Basti. Tänk vilka positiva krafter det finns i sociala medier när de används på rätt sätt, då kan de verkligen leda till även många nya personliga möten som aldrig skulle skett annars

Det känns som vårt första evenemang gick över förväntan, men vi har samtidigt lärt oss massa saker som behöver förbättras så nu har vi ett år på oss att finslipa saker inför plåstra 5/5 2019. Men fram tills dess har vi mycket att göra med olika projekt så att vi kan genomföra de förbättringar vi vill och få in pengar till forskningen. Vi är hela tiden beroende av andra människor och företags goda vilja och jag hoppas att de tror på oss.

Reflekterade lite på morgonen, vilken tur jag har som träffade Tove via sociala medier efter att bådas barn drabbats av cancer. Att ”klicka” med någon direkt både vad det gäller tankar och erfarenhet som sätt att arbeta på känns fantastiskt. Vi kompletterar varandra väldigt väl och lyfter fram de bästa sidorna hos varandra. TACK Tove för att du hörde av dig till mig både när det gäller första inlägget i Heja Livet precis efter Bastis diagnos då livet kändes som mörkast och vid mitt inlägg om att jag skapat en ny # som jag ville göra något bra med. Tillsammans hoppas jag att vi lyckas göra skillnad för alla familjer som lever med cancer.

Nu har vi även fått ett tillskott i Ajabajacancer sedan ett par veckor i tillbaka av Denise som jag hoppas kommer göra oss ännu bättre.

2 reaktioner på ”Lyckotårar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s