Viktig dag imorgon!

Imorgon är en viktig dag! Det är dagen vi plåstrar för att visa stödet för familjer som, precis som oss, tvingas leva med barncancer. Jag vet och förstår att många har det jobbigt och förtjänar att uppmärksammas, men just imorgon hoppas jag att barncancer hamnar i fokus.

Bild från mama.nuBild från mama.nu

Vi har jobbat hårt med Ajabajacancer, men under våra premisser där vi styrs av våra barns hälsa mot en framtid då vi förhoppningsvis får möjligheten att hjälpa andra familjer. Det är häftigt att börja se lite resultat av vårt arbete redan idag då exempelvis Mama.nu valt att uppmärksamma morgondagens evenemang. Men jag är väldigt spänd inför morgondagen för att se om vi lyckas nå ut till många människor som väljer att delta, känns nästan som om det vore julafton imorgon då det finns ett pirr i magen.

Jag mötte upp Basti och Micke efter jobbet idag då de varit på sjukhuset för läkarbesök. De fick vänta i ungefär 1,5 timme efter bokad tid innan läkaren kunde prata med dem pga hög arbetsbelastning. Är det meningen att det ska vara så? Eftersom Basti mår relativt bra just nu ska vi försöka trappa ut den sista smärtlindringen som han har, men tyvärr måste vi börja med blodtrycksmedicinen igen då han fortfarande har högt blodtryck.

Jag borde nog försöka städa här hemma i helgen för jag har inte orkat göra det ordentligt på några veckor. En kollega till mig sa häromdagen att hon inte tyckte jag behövde göra det, för vem bryr sig egentligt hur det ser ut här hemma?

3 reaktioner på ”Viktig dag imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s