Stark och känslosam film

Våra hjältar får genomgå väldigt mycket jobbiga saker som dessutom kan göra ont. Basti har fått sprutor med blodförtunnande i låret varje kväll i nästan en vecka och det gillar han inte vilket jag verkligen förstår efter att ha fått samma sprutor efter att Basti kom. Jag filmade igår när Micke gav sista sprutan för den här omgången och det blev en väldigt stark film med många tårar och skrik från Basti. Jag har funderat på om jag ska publicera den eller inte och kommit fram till att ändå göra det efter att jag pratat med Micke. Anledningen till att jag väljer att publicera är att det är vår verklighet som jag vill visa i denna blogg och då är tyvärr detta en del. Livet med cancer är inte bara skratt, dans eller att man är trött utan består även av mycket smärta och oro som man tyvärr måste uppleva tillsammans med sitt barn.

Vill varna för en film med starkt innehåll.

6 reaktioner på ”Stark och känslosam film

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s