Inre driv

Ibland undrar jag varför jag aldrig ”bara” kan vara och njuta av nuet fullt ut. Det är något i mig som vill göra skillnad, utveckla och förbättra vilket ger mig ett driv som jag ibland har svårt att hantera. Det är inte för mig i första hand som jag vill förbättra utan för andra. Förändringen behöver inte vara stor men den kan betyda mycket för någon. Att få möjligheten att försöka göra skillnad genom Ajabajacancer är verkligen stimulerande för mitt inre och att få vara kreativ på olika sätt utan att bli stoppad av chefer i flera led är väldigt befriande måste jag erkänna. Är verkligen tacksam för att få göra detta arbete och jag hoppas vi kommer nå våra mål genom att förbättra på olika sätt för familjer som drabbas av barncancer.

Min närmsta omgivning tycker nog att jag är lite galen just nu eftersom jag tänker på Ajabajacancer väldigt mycket och ständigt går med min mobil för att komma på nya texter, bilder och framtidsplaner mm. Förhoppningsvis kommer detta arbete generera i att många kommer visa sitt stöd på lördag (5/5) genom att plåstra. Gå gärna in på evenemanget och sprid informationen vidare till alla ni känner.

Basti mår fortsatt inte särskilt bra utan har sovit stora delar av dagen. Vi besökte en gårdsbutik på ön som hade höns och änder som vi skulle titta på, men Basti hann knappt ur bilen innan han ville åka hem igen. Han har en inte dragkamp där han vill så mycket men sedan inte orkar genomföra det. Han vill äta, men när han sitter vid bordet orkar han inte utan då vill han tillbaka till soffan för att sova. Han vill gå ut på tomten, men när kläderna är på så vill han inte gå ut längre utan gå tillbaka till soffan för att sova. Två år är denna lilla kämpe som måste hantera en kropp och knopp som inte vill åt samma håll, en sådan stark hjälte. Förhoppningsvis blir det snabbt bättre så att vi får tillbaka killen som vill men även orkar göra allt roligt.

6 reaktioner på ”Inre driv

  1. Tycker det är fantastiskt att du har ditt driv, Ellinor! Fortsätt med det! 💪💕 Basti och alla andra kommer sedan att förstå vilken enorm omtanke och kärlek som ligger bakom allt ditt jobb ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s