En dag på landet

Jag har aldrig varit en person som gillar att bo i hus och har svårt att se mig själv ha ansvaret för ett hus. Att ändå få möjligheten att komma ut till landet och huset här är skönt. Vi har odlat lite saker i landet och klippt lite i rabatterna, ska bli spännande att se om något kommer upp i landet om någon månad.

Basti har sovit mycket under dagen och hans energinivå är väldigt låg. Han får göra det han orkar så vi anpassar oss efter honom till en viss del men i övrigt får han hänga på det han orkar och annars vila. Det är skönt att se att han ändå försöker hänga på och ville spika lite, vattna lite samt laga mat. Vi märker att han mår lite extra illa just nu och reagerar på dofter såsom kaffe, ost och godis. Jag hoppas det blir bättre dag för dag nu då vi snart är klara med kortisonet och därmed även sprutorna med blodförtunnande som ges varje kväll. Basti vet exakt vad som väntar och vill inte alls få sprutor i benen men han har inger alternativ utan bara att bita ihop.

En reaktion på ”En dag på landet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s