Ingen bra dag

Basti har inte haft en toppendag idag. Han har varit väldigt trött och antagligen haft obehag i kroppen. Vi var på kalas idag då Bastis kusin fyllde tonåring. Det var mycket folk där vilket Basti uppskattar i vanliga fall efter att den första blygheten gått över, men idag gick inte blygheten över och han var väldigt nedstämd, trött och lite missnöjd trots att alla försökte göra honom nöjd. Han somnade efter ett tag trots att alla satt i samma rum och pratade.

Efter kalaset åkte vi ut till Ljusterö och stannade på vägen för att handla, Basti blev väldigt glad när han fick smaka salami i affären. När vi kom ut till ön gick vi ner till restaurangen i Linanäs för att äta middag. Basti var väldigt trött och ville äta yoghurt, men när servitören fixat yoghurten ville han inte äta det utan endast dricka mjölk. Efter ett tag ville han lägga sig i vagnen då han frös, han såg blek ut och var mörk runt ögonen. Det kändes inte som han mådde särskilt bra och när han vaknade var han väldigt varm. Det visade sig att han hade 38,8 i temp, inte det man vill när man kommit ut till ön. Vi fick ringa till avdelningen som fick ringa vidare till jourläkaren, under den knappa tiden sjönk temperaturen till 38.1. Nu får vi hålla koll på honom under natten och imorgon så att inte temperaturen stiger igen för då måste vi åka in till sjukhuset. Jag hoppas att morgondagen blir en bättre dag för Basti.

3 reaktioner på ”Ingen bra dag

  1. Kändes som om han trivdes rätt bra med att få sova mitt bland alla som älskar honom ❤️
    Jobbig dag för Basti men så härligt att få se er och prata lite och krama på er ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s