Händelserik fredag

Haft en händelserik dag som bara rusat förbi. Började med att jag på jobbet möttes av en kollega som var väldigt glad och kommenterade att hon var glad varje gång hon såg mig på jobbet. Det blev en fantastisk start på den här dagen, tänk om fler berättade om de blev glada vid möte med andra personer. Jag tror det skulle kunna innebära att man kan ge varandra en bättre vardag, att bli sedd av sin omgivning är så viktigt för ens välmående oavsett på vilket sätt det görs så länge det sker i positiv anda. Efter den starten blev det en väldigt god frukost på jobbet innan vårt månadsmöte för hela avdelningen. Det är en märklig känsla att vara tillbaka i de mötena igen, känns som det var igår jag var där tidigare samtidigt som det känns som det var en evighet sedan.

Efter jobbet mötte jag upp Basti och Micke för att åka till sjukhuset för att mäta blodtrycket igen. Vi fick vänta ett tag innan mätningen, men tillslut gick det bra. Hans blodtryck var lite för högt varför vi får ge honom mer medicin.

Lite försenade begav vi oss sedan söderut för att hälsa på en annan kämpe och hennes familj. Återigen slås jag av vilken glädje Bastis sjukdom ändå fört med sig då vi fått möjligheten att lära känna många underbara människor som jag antagligen aldrig skulle kommit i kontakt med annars. Vi har alla hamnat i en situation man inte önskar någon men vi gör ändå det bästa av situationen trots att vissa dagar är jobbiga. Det är en sådan lättnad och frihet att prata med andra föräldrar som är i samma situation och att vi förstår varandra. Jag hoppas verkligen att dessa vänskaper kommer bestå för lång tid framöver.

En annan sak som jag blev väldigt tacksam och rörd över idag var att Bastis fröken skickat ut veckomailet till föräldrarna på avdelningen om den 5/5 och att barnen på förskolan redan börjat plåstra för Basti och andra kämpar. Är väldigt tacksam över deras vilja och delta i detta evenemang, jag hoppas fler visar sitt stöd nästa lördag. Glöm inte sprida ordet om ajabajacancer och att vi plåstrar den 5 maj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s