6 månader

En femtedel är avklarad av Bastis behandling vilket motsvarar sex månader. Det känns som en milstolpe vi passerar även om det inte är något särskilt steg i behandlingen. Det känns overkligt att det är två år kvar av behandlingen samtidigt som det är något vi accepterat, det finns inget annat alternativ än att försöka göra det bästa av situationen. Vi kämpar för att Basti inte ska känna att hans barndom påverkades för mycket av cancern och att vi begränsade honom på ett sätt som är till nackdel för honom senare i livet. Jag tror att vi ändå hittar på en hel del saker med honom och att han får göra saker som många andra barn inte får göra vilket kommer ge honom värdefull erfarenhet framöver.

Den viktigaste lärdomen av den här tiden är att njuta av stunden och ta tillvara på vardagens ögonblick. Ingen vet vad som händer imorgon så varför skjuta upp saker och varför inte göra det som man själv vill i livets samtliga delar. Jag har lärt känna många nya människor som är helt underbara trots allt de måste kämpa med. Jag har fått det bevisat för mig att det finns många fantastiska personer som ställer upp till tusen när vår värld rasade och att ensam kan det vara svårt att göra skillnad men tillsammans blir det underverk.

Jag har fått höra att jag är stark men frågar man Micke har han nog en lite annan bild ibland, men jag jobbar på det och mitt huvudfokus är att försöka hitta det positiva i allt som sker. Jag ger mig utrymme att bryta ihop ibland men har enormt stöd vilket jag är tacksam över. Jag hoppas även att jag kan göra lite skillnad för andra genom bloggen men framförallt genom Ajabajacancer.

En reaktion på ”6 månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s