Ingen bra dag

Vissa dagar är inga bra dagar och hittills är detta en sådan dag. Vaknar och är lika trött som när jag somnade och allt känns bara jobbigt. Jag ser leksaker överallt som borde tas omhand och sorteras, behöver rensa bort lite av Bastis saker då det känns som de tar över hela lägenheten ibland. Jag ser att jag borde dammsuga, städa badrummet och resten av lägenheten. Försöker sätta mig i soffan och bara vara men hittar inte ens något att titta på trots alla filmer och serier vi har tillgång till. Blir irriterad på mig själv att jag fastnar i sådana saker och bara ser allt jag borde göra men är kanske ett uttryck för något.

När jag ser mig själv i spegeln är det fokus på gråa hår och en kroppsform som inte är som den en gång varit. Jag bestämmer mig för att hoppa in i duschen och hoppas det ska kännas lite bättre efter. Basti kommer in och banka på glasdörren för han vill också vara med. Sedan lägger han sig på badrumsmattan för att sova då han inte får komma in i duschen. Det är lite så jag känner just nu, bara lägga mig ner och sova oavsett vart jag är för att sedan vakna upp och få tillbaka min positiva känsla som jag oftast har. Med detta är väl så det verkliga livet är, det är inget rosa skimmer och bara en massa skratt och leende varje dag trots att solen skiner och jag bara borde njuta av allt bra.

En reaktion på ”Ingen bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s