Stöd

Jag slutar aldrig att förvånas över vilken kärlek det finns i samhället. Fick en avi med posten och funderade på om jag beställt något eller vad det kunde vara. När Micke och Basti hämtat paketet på Hemköp märkte jag att det var en tidigare kollega som skickat ett paket med Duplo i till Basti och ett presentkort till oss för att kunna hitta på något roligt och ladda batterierna. Det nästan finaste av allt var ett fint kort med en text som gjorde mig tårögd. Att få bekräftelse och uppmärksamhet från andra betyder så mycket för oss, det får oss att känna oss mindre ensamma. Det initiativet av henne gjorde min dag i dag och jag kommer leva länge på det.

När Basti blev sjuk var det jätte många som visade sitt stöd till oss på olika sätt och hörde av sig, vilket jag är oerhört tacksam för. Något jag hört av andra föräldrar och upplevt själv är att detta stöd blir glesare med tiden vilket är logiskt men då behandlingen är lång och då tiden går sjunker oftast tankarna in hos oss föräldrar vilket gör att med tiden vore det skönt att kunna träffa vänner mm som man kanske inte orkade riktigt tidigare när de erbjudanden kom. Tror att många som drabbas av cancer tycker det vore guldvärt med stöd av omgivningen under hela behandlingen och rehabiliteringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s