Blodprov

Basti tyckte det var spännande att åka till sjukhuset med buss idag, väl framme lekte han kurragömma bakom en stol i väntrummet. När det var hans tur gick han självsäkert in i rummet och visste exakt vad han ville leka med för leksak innan han satte sig i stolen med mig. Han fick en värmedyna för att värma sina kalla fingrar så att blodet skulle rinna bättre, men plötsligt drog han bort handen. Jag är inte van att han reagerar på det sättet men tror att han blev skrämd av sköterskan som tog tag i hans arm utan att han var förberedd. Basti ville inte bli stucken och sa att det gör ont, men ändå räknade han till tre med mig så stack de. Vad våra älskade kämpar måste gå igenom, så mycket tid på sjukhus med behandling, provtagning och väntan. Önskade att han slapp detta, men bara att fortsätta kämpa och göra det bästa av situationen då det är 2 år kvar av behandling.

På eftermiddagen åkte jag till Tove för att jobba med Ajabajacancer och det känns som vi verkligen kommer framåt vilket är spännande. Tänk om detta blir så bra som vi vill och vi kan göra skillnad på det sättet som vi vill.

2 reaktioner på ”Blodprov

  1. Stackars liten❤️ Ellinor, du och ni har redan gjort skillnad när ni har berättat om er resa med cancern och startat insamlingen för barncancerfonden. Jag är säker på att det kommer att gå bra med ajabajacancer💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s