Nya erfarenheter

Att starta en förening kräver mycket arbete i vart fall i början har jag märkt, men det är väldigt spännande samtidigt. En av mina huvuduppgifter nu är att bygga en hemsida vilket kräver lite tankekraft och tid. Det blir ett pusslande när Basti sover med att få ihop tiden jag behöver.

Det är svårt med saker man inte gjort tidigare, tex hur ska man använda sociala medier och vart går gränsen tills man tagit det ett steg för långt vilket innebär att det får negativa effekter för spridningen av den information som man vill nå ut med. Om ni har tips eller idéer om detta får ni gärna höra av er till mig.

När jag åkte till jobbet idag ringde Micke och sa att Basti vaknade gnällig. Han kändes varm men som tur var det inte någon feber. Vi får se hur det utvecklar sig då han varit förkyld en längre tid nu men klarat sig från feber. Basti har fått många blåmärken på benen de senaste dagarna så det blir intressant att se vad hans värden visar imorgon då nya blodprov ska lämnas. Jag vet att man ska ringa till avdelningen när man märker fler blåmärken men vart går gränsen när man borde ringa? Jag har i alla fall bett att dietisten ska kontakta mig då jag tycker att han inte verkar få behålla så mycket av sondmaten och vi behöver råd i hur vi ska finna en bra balans i sondmat och vanlig mat utan att minska aptiten för mycket eller göra så att han förlorar mycket i vikt då det känns som han tappat lite vikt på senaste tiden.

Blev så glad när vi hämtade posten för ett par dagar sedan då Basti fått en tröja av Villervalla som var som gjord för honom med alla ballonghundar ❤️

En reaktion på ”Nya erfarenheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s