Jobb och lön

Träffade en kollega från ett annat förbund idag för att äta lunch och det var så trevligt även om jag återigen påminns hur mycket av samtalet som handlar om mitt liv eller framförallt cancer. Kanske inte är så märkligt att det blir så eller att cancern är så central del av mitt liv då vi påminns om det nästan hela tiden. Jag lovar dock att nästa lunch kommer handla om annat än just cancern.

Har lite blandade känslor inför det här med att jobba men blir nog bättre framöver när både mina och Mickes rutiner blir bättre. På torsdag ska jag ha lönesamtal vilket blir intressant då jag varit frånvarande så mycket från jobbet. Har inga större förväntningar men det får mig ändå att reflektera över den utredning som gjordes för inte så länge sedan om hur lönen påverkas då ens barn drabbas av cancer, se sammanfattande bild nedan. Känns så tråkigt att sjukdomen ska påverka ekonomin både nu men eventuellt även framöver när Basti blivit frisk. Är ingen som styr över vems barn som blir sjukt men det styr den familjens ekomiska framtid om man inte har enormt stöd och stöttning runt sig. Vi får se hur det blir för oss framöver med arbeten mm, är ändå 2 år kvar av behandling för Basti.

När jag kom hem idag möttes jag av att Basti precis somnat i soffan.

2 reaktioner på ”Jobb och lön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s