Relationer med andra

Endel människor som man träffar för första gången känns det som man träffat hela livet och det är väldigt enkelt att prata med dem om privata saker direkt. Andra människor kan man träffa hur många gånger som helst men de kommer man aldrig få en nära relation med. Visst är det märkligt hur personkemin bara kan finnas där mellan vissa människor och saknas mellan andra.

Jag är ofta blyg inför att träffa nya människor och särskilt om det inte är planerat en tid så att jag har hunnit förbereda mig inför mötet. Därför blev jag så positivt överraskad av mig själv när jag på en fråga om vad vi gjorde föreslog att vi skulle möta upp Catja från Ellas hjältar och hennes sambo. Att träffa dem som hjälpt oss med en insamling för Basti var jätte roligt och är så tacksam för att jag tog den chansen. Jag ska försöka utmana mig själv mer och mer för att om jag inte ta chanser till att göra saker ångrar jag lätt medan jag sällan ångrar det som jag gör. Att träffa nya människor är givande och om personkemin inte skulle finnas där har det endast kostat lite av ens tid och det är det absolut värt. Jag hoppas på en mer aktiv framtid med fler spännande möten med andra människor.

Sedan är jag väldigt imponerad av Catja och hennes sambo över hur de hanterar sin situation som de drabbats av och orkar och vill hjälpa barn som är i utsatta situationer. Det evenemanget är fantastiskt!

4 reaktioner på ”Relationer med andra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s