Fredag den 13:e

Jag tror inte på det här med fredagen den 13:e och att det skulle betyda otur på något sätt. Men idag när jag tillsammans skulle ta hissen ner till vårt morgonmöte fastnade hissen, eller rättare sagt stannade den inte vid rätt läge vid dörrarna utan en bit upp eller en bit ner. Vi åkte däremellan upp till sjätte våningen för att sedan komma ner till källaren och där åkte vi upp och ner säkert 4-5 gånger innan vi tryckte på nödstopp så vi i vart fall stod stilla. Efter drygt 20 minuter kom en hissreparatör för att släppa ut oss. Jag är tacksam över att inte vara själv i hissen när detta hände eller att hissen var helt proppfull. Men hände detta för att det är fredagen den 13:e eller var det bara en tillfällighet?

Efter jobbet gick vi till lekplatsen hela familjen och njöt av solen. Det är underbart att man kan vara ute i parken utan att frysa. Basti lekte i sandlådan och åkte mycket rutschkana.

Därefter åkte vi hem och fixade fredagsmys, men tyvärr så blev kvällen inte så mysig då Djurgården kommer förlora idag.

Läkarna skulle ringa igår egentligen efter att Basti lämnat prover, men ingen hörde av sig. Jag ringde dit idag och bad dem ringa upp mig men tyvärr missade jag deras samtal när de ringde och då kunde inte jag ringa tillbaka till läkaren eftersom de inte ger ut några direktnummer utan jag fick ringa till avdelningen istället. Tyvärr lyckades vi inte få tag på någon läkare idag utan får försöka ringa avdelningen imorgon igen då vi måste få besked om fortsättningen av cytostatikabehandlingen som pausades i tisdags.

Glöm inte att följa ajabajacancer på Facebook och Instagram samt delta i vårt evenemang den 5/5 för att visa ditt stöd för barnen och deras familjer som drabbats av cancer. Utmana dina vänner att delta i evenemanget! Hur många kan vi bli som plåstrar den 5 maj?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s