Dopad?

Sex timmar på sjukhuset blev det idag med påfyllnad av blod och trombocyter. Efter lite sömn i natt för oss alla och min första jobbdag idag känner vi nog oss alla lite slitna nu. Förutom Basti då som det känns som de dopat då det är fullt ös på den killen ikväll, känns som han är överallt och ingenstans. Vi hoppas att han nu kör slut på sig själv och sedan sover hela natten utan problem. För hur ska vi annars orka med morgondagen?

När jag kom till jobbet imorse var alla mina saker upplockade som när jag lämnade för nästan ett halvår sedan och det stod jätte fina blommor på skrivbordet, kändes väldigt omtänksamt och jag blev så glad. Sedan vet jag inte om jag bidrog så mycket på jobbet, men kanske inte det som var fokus idag.

En reaktion på ”Dopad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s