Toppenbra humör

Basti har varit på toppenbra humör senaste dagarna vilket är så skönt, även om hans humör som 2 åring skiftar snabbt och han har en väldig vilja och bestämdhet som inte alltid är lika charmig. Men känns samtidigt som ett friskhetstecken att han orkar visa sin vilja och inte bara är följsam hela tiden.

Vi är dock lite oroliga för hans mage just nu då han inte verkar få behålla så mycket av maten då vi ofta får byta blöjan. Vi ringde avdelningen igår för att fråga om detta men då han ändå är så pigg och glad fick vi ringa tillbaka idag då det fanns läkare på plats. När vi ska ta prover nästa gång har de även lagt in en remiss för att kolla hans lever så det inte är något problem med den efter cytostatikan. Fram tills de proverna är tagna ska vi ge Basti lite proviva i sonden rekommenderade sköterskan för att ge lite bra bakterier till tarmfloran då han i stort sett bara får i sig sondmat. Vi får hoppas att det inte är någon fara men Bastis lilla rumpa är väldigt röd så att byta blöjan blir en kamp varje gång.

2 reaktioner på ”Toppenbra humör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s