Vardagslyx

Vaknade imorse utan små fötter i ansiktet, skön men annorlunda känsla. Därefter började jag städa innan Basti kom hem och jag hann precis klart innan han kom. Kanske borde spenderat tiden med Micke istället men blir väldigt mycket lättare att städa golven utan Basti som en svans efter mig i det fuktiga golvet.

Basti hann nästan bara hem för att tejpa om sonden innan det var dags för honom och Micke att åka till en ny kompis medan jag fick lära mig att bygga en hemsida. Jag lär mig nya nyttiga saker i och med vårt projekt med AjaBajaCancer. Efter några timmar tillsammans med Bastis farfaster framför datorn ringde Micke och berättade att de var påväg hem, men då bestämde vi oss för att mötas i stan och njuta av vårvädret i Stockholm även om klockan blivit 18. Vi gick genom Gamla stan tillsammans med turisterna och bara njöt av livet. Basti var på strålande humör när han gick på gatorna i stan, det är vardagslyx att kunna vara spontana för att göra det vi känner för även om det bara innebär en sväng på stan då det inte var en självklarhet för oss under flera månader.

En reaktion på ”Vardagslyx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s