Egentid igen

Vi har ett dygn utan Basti igen. Finns säkert de som har synpunkter på att vi lämna bort honom till andra relativt ofta trots att han är sjuk. Men just för att han är sjuk och det ändå är möjligt så tror jag det är extra viktigt för oss att låta honom vara med andra och vi med varandra. I annat fall hade vi verkligen umgåtts med Basti jämt då vi går upp tillsammans och lägger oss tillsammans och däremellan spenderar vi all tid tillsammans, är det nyttigt för våra relationer? För oss tror jag inte det medan för andra familjer kanske det är jätte bra.

Jag och Micke spenderade vår tid tillsammans med att gå på ishockey igen och äntligen blev det seger för Djurgården. Därefter blev det middag på stan och film i soffan, en skön lördagkväll helt enkelt 😊

En reaktion på ”Egentid igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s